Förvara is på fest

Glöm stressen att försöka hålla isen kall under festen - beställ både is och låda idag! Vid mailkontakt bifoga mobilnummer.

Förvara is på fest - vi hjälper dig!

Undrar du hur du hur bäst förvarar is på fest? Vi har lösningen! All is du köper av oss kommer förpackade i praktiska plastpåsar i en frigolitlåda.

Behöver du kyla dricka men inte vill ha all is framme i en ishink eller öppen drickkylare är frigolitlådan perfekt! Du behöver inte göra plats i frysen eller be gästerna ta med kylklampar.

Hur länge håller is?

Vår is håller 48 timmar i frigolitlådan – även om den står i rumstemperatur. Lådan har ett lock som är enkelt att öppna och stänga så att du kan försvara din is tillgängligt och lätt ta mer när det behövs.

Längre hållbarhet – mer kul på festen

Förvarar du isen rätt kommer du undvika att den smälter och blir oanvändbar. Med våra smarta lådor håller du isen intakt och kan njuta av den hela natten, ända in på småtimmarna.

Köp en extra låda

Om du vill kunna förvara din is samtidigt som du håller drycker kalla kan du köpa en extra frigolitlåda av oss när du beställer. De finns i följande storlekar:

  • 10 kg: 38 cm lång, 29 cm bred, 31 cm hög.

  • 15 kg: 55 cm lång, 44 cm bred, 18 cm hög.

  • 20 kg: 61 cm lång, 46 cm bred, 22 cm hög.

  • 25 kg: 61 cm lång, 46 cm bred, 29 cm hög.