Köpa is i Stockholm

Hos oss kan du köpa is i Stockholm. Spara tid och ansträngning - beställ idag! Vid mailkontakt bifoga mobilnummer.

Behöver du köpa is i Stockholm?

Det kan vara svårt att hitta bra is, speciellt om du behöver köpa mycket is och vill beställa till en större evenemang. Men, med vår tjänst behöver du inte oroa dig för att hamna utan is när du behöver det som mest!

Vi på istillfesten.se levererar högkvalitativ is till privatpersoner och företag i hela Stockholm, och vid stora beställningar kan vi även leverera till Göteborg.

Beställa is i Stockholm med omnejd

Istillfesten.se erbjuder is till alla typer av tillställningar. Oavsett om du behöver is till födelsedagsfesten, bröllopet eller en middag med vännerna kan du vara säker på att vi har det du behöver. Att beställa is i Stockholm av oss är enkelt och bekvämt.

Du kan antingen beställda direkt på hemsidan genom att fylla i vårt kontaktformulär eller kontakta oss på mail eller telefon för att diskutera dina specifika behov. Vi är alltid glada att hjälpa till och ge dig råd om hur mycket du kommer behöva för din specifika fest.

Snabb leverans

Vi har ett lager och kan leverera till dig när du behöver det – dygnet runt. Eftersom vi är baserade i Stockholm kan vi erbjuda snabba leveranser till hela staden med omnejd. Så, behöver köpa is i Stockholm, tveka inte att kontakta oss.

Vi erbjuder bra priser och högkvalitativ is, och med vår enkla och bekväma beställningsprocess kan du vara säker på att du får vad du behöver vid precis rätt tillfälle.

Förbeställ gärna din is

Är det så att du ska hålla i en spontan tillställning samma kväll eller upptäcker att isen börjar ta slut mitt i festen kan du ringa eller maila oss – vi har öppet dygnet runt!

Vi erbjuder hemleverans till en kostnad på 500 kr inom tullarna och närförorter. Vill du hellre hämta upp din beställning är det också möjligt. Se till att beställa isen innan då vi inte har drop-in. Du kan beställa när som helst, men minst en timme innan upphämtning för att vi ska ha tid att förbereda din beställning ordentligt och säkerställa att du får med allt du har beställt.