Krossad is

Köp krossad is och få en fantastisk kyleffekt - beställ nu! Vid mailkontakt bifoga mobilnummer.

Krossad is = snygga drinkar

Krossad is är populärt både när det kommer till att mixa drinkar eller kyla dryck eller mat. Den har en högre kyleffekt, men håller sämre än vanliga isbitar. Att servera läskande kalla drinkar med krossad is kan göra din fest till en riktig höjdare och kommer uppskattas av alla.

Denna typ av is har också ett väldigt attraktivt utseende vilket också gör den populär bland barn och yngre. Behöver du is till barnkalas eller annan tillställning där det kommer vara många barn? Krossad is kan användas till att göra slush eller få saftglaset att se extra läskande ut!

Krossad is

Krossad is kan användas till många olika saker och kommer förhöja festkänslan hos alla som är där. Att den inte är frysbar kan ses som negativt, men eftersom den har en så bra kylande effekt väger det upp.

Vi rekommenderar att du köper både isbitar och krossad is, då kan du vara säker på att du har is för allt du kan tänkas behöva den till och att det räcker hela festen.

Köp krossad is

Om du behöver krossad is till din fest så har vi precis vad du behöver. Vi på istillfesten.se erbjuder högkvalitativ krossad is som passar perfekt både till drinkar och hålla mat kall och fräsch.

Beställ idag och få hemleverans direkt till dörren i Stockholm med omnejd. Med vår krossade is kan du vara säker på att festen blir en succé!